Mansikkamojitot
Eilen olin juhlimassa ystävän syntymää & samalla vietettiin läksiäisiä, viimeisiä hippaloita kyseisessä asunnossa. Uudet tuulet puhaltavat, mutta onneksi muistot ovat piirtyneet mieleen. Juhlimisen lomassa nautimme raikkaan makeita mansikkamojitoja, voihan slurps!
Ainekset:
Tuoreita mansikoita
Tuoretta minttua (nämä olivat itsekasvatettuja, isolehtistä)
Muutama lime
Pullo bacardia
1,5 litraa schweppes russchiania
Ruokosokeria
Jäämurskaa (jääpalat & kaulin toimii myös)
Raparperinvarsia
1. Purista lasiin puolikas lime ja lisää 2 teelusikallista ruokosokeria. Lisää pari limeviipaletta, nippu minttua ja pari mansikkaa viipaloituna. Murskaa ainekset lasissa hyvin.
2. Lisää 4 cl bacardia ja sekoita.
3. Lisää jäämurskaa lasi täyteen. Jos jäämurskaa ei ole, niin jääpalapussi pyyhkeen päälle, kaulin käteen ja eiku hakaten!
4. Täytä lasi schweppesillä ja sekoita lusikalla (tmv.)
5. Koristele mansikoilla, mintunlehdillä ja laita sekoitustikuksi raparperinvarsi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti