tiistai 8. tammikuuta 2013

Punainen jauheliha-pastakeitto

 

 
400 g jauhelihaa
1 keltasipuli
1,5 tuoretta chiliä
4 valkosipulinkynttä
mustapippuria 
2 varsisellerin vartta
pala purjoa
300 g herkkusieniä (nämä oli purkista kun tuoreita ei ollut saatavilla)
1 kpl Knorr Fond "Du Chef" kasvisannosfondi (muukin käy)
8 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
250 g paseerattua tomaattia
3 dl pastaa (Barilla Cellentani täysjyvä on suosikkini)



1. Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota ne paistinpannulla. Lisää jauheliha ja paista.
2. Laita paistos kattilaan ja lisää vesi, tomaattimurska, paseerattu tomaatti, kasvisfondi sekä maustepippuri.
3. Kiehauta sopan alku ja pilko sillä välin purjo, varsiselleri ja herkkusienet (tai avaa herkkusienipurkin kansi ja valuta nesteet pois). Kun sopan alku kiehuu, lisää purjo, varsiselleri, herkkusienet ja pasta.
4. Keitä kunnes pasta on sopivan kypsää. 
5. Lappaa kauhalla lautaselle sopiva annos, lisää tuoretta persiljaa ja nauti!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti